Det blir bok

Ingen vei tilbake nå! Hjelp, dette er virkelig! 

Det du ser er foreløpig design på coveret mitt som skal bli bok. Jeg er dritstolt over det, og er designet av Fredrik Edvardsen. 

Jeg kan si med stor glede at jeg skal gi ut bok på et lite forlag, Alea. Følg dem gjerne på Facebook. Forlaget beskriver boka som en «pageturner». 

Det er ikke helt til å tro, at jeg skal gi ut boka mi. Det hadde jeg ikke trodd for et år siden. Tenk at jeg tørr det. 

Jeg vil takke forlaget mitt som har trua på prosjektet, heiagjengen fra forfatterskoen, følgerne mine på bloggen, pilotlesere og alle som har trua på prosjektet av venner og bekjente. Til slutt, men ikke minst min mann som har lest denne «dameboka» 4-5 ganger og fortsatt ikke lei. Alle som kjenner han vet at han ikke kan lyve:-) 

Nå har det seg slik at jeg skal stå for det meste av markedsføringen selv. Det er skummelt og jeg vet svært lite om markedsføring sånn generelt. Jeg heter dessverre ikke Nesbø, så derfor med mitt ukjente navn og som jeg så vidt har turt å bruke i offentlig rom, selges ikke bøkene av seg selv. Derfor kan jeg trenge litt dra-hjelp. Så del gjerne det glade budskap til folk du kjenner, for jeg har stor tro på jungeltelegrafen. Har du noen gode markedsføringstips, så del det gjerne med meg her også. 

Boka kommer hvis alt går etter planen i februar 2017. Jeg tar i mot forhåndsbestillinger, så send meg gjerne en e-post: heidisin79@outlook.com eller en pm på Facebook. Den koster 249 Nok + porto. En liten andel, hvis boka går i pluss vil gå til brystkreftforeningen. 

Foreløpig baksidetekst:

Det  handler om Nina Lunde som er 29 år og redd for å dø alene uten å ha funnet den store kjærligheten. Hun er ensom og tenker at verden er som på Facebook hvor alt er perfekt og alle har et liv. Plutselig en dag får hun en fot innenfor det livet hun mener er perfekt, men er alt like bra som det ser ut som på overflaten? Blir hun lykkelig av å være del av denne verden hun har strebet så lenge etter? Like mye som det handler om å finne den store kjærligheten, så handler det om å ikke få til alt her i livet.
Dette er skummelt og spennende. Alt på engang, men jeg har ingenting å tape. Min drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse! 

Fram til utgivelse skal jeg først og fremst bli ferdig med boka, markedsføre den og planlegge en aldri så liten uformell lanseringsevent. Jeg gleder og gruer meg som et barn!

Følg meg på Facebook for oppdateringer
om boka

Reklamer

7 kommentarer om “Det blir bok

    1. Av en eller annen grunn så lå denne i spamboksen, og fant den ikke før nå. Jeg gleder meg også!

      Liker

Kommentarer er stengt.